П`ятниця, 26.04.2024, 05:11
Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » 2012 » Червень » 4 » З святом
07:44
З святом

Слава Ісусу Христу!

Дорогі в Христі брати і сестри, дорога молоде і діти!

Дорогі мої, звертаюся до Вас через лист, бо дуже багатьох,  рідко бачу в лице. Це мене болить, не знаю чому так виходить. Можливо когось  я образив, не доглянув, а може хтось з Вас хворує і потребує, щоб прийти і підтримати, чи переїхав в інше  місто жити. Хвилююся за Вас і молю кожен  день у Господа про ласки для Вас і виших родин.

Пишу до Вас цього листа з трьох причин.

По-перше – хочу привітати Вас із світлим і великим празником Святої П’ятидесятниці. "Ми бачили світло істинне, ми прийняли Духа Небесного, ми знайшли віру істинну, нероздільній Тройці поклоняємося. Бо Вона спасла нас"  (Стиховня вечірні П’ятидесятниці) Без благодаті Духа Святого немає спасіння, немає справжнього християнства. Потрібно, насамперед, мати щире, серцеве бажання, поєднане з твердою й непохитною вірою. Потрібно уникати всякої неправди, гріховної скверни й творити добро. Засоби для здобування благодаті подаються в Церкві Божій, у святому храмі, у церковних таїнствах, у молитві.

По-друге – хочу поділитися планами на наступний рік.

Зараз проходить молитовна естафета, коли на цілий тиждень одну з родин відвідує ікона Зарваницької Богородиці. Це нагода родини просити про ласки і благословення для себе і своєї родини. У неділю, на кінець перебування ікони у родині, вся спільнота молиться у їх намірі.

У середині липня буде проходити вперше у В. Коровинцях Веселі канікули з Богом для дітей від 6 до 17 років. Де будуть розваги, танці та науки про Бога у спосіб близький кожній дитині.

14-15 ВСЕУКРАЇНСЬКА ТА МОЛОДІЖНА ПРОЩА до Зарваниці. Проща – це велика жертва для Господа. Переносячи в дорозі труднощі, невигоди, часом і біль, ми немов співстраждаємо з Христом, який ніс хрест на Голгофу. Ми перепрошуємо Бога за наші гріхи, випрошуємо благословення і здоров’я

При кінці серпня плануємо прощу по дерев‘яних храмах Західньої України.

По-третє – прошу про молитву і допомогу, щоб в нашому селищі збудувати храм, у якому могли б прославляти Бога і освячувати своє життя, йти твердо дорогою спасіння.

Молю Бога щоб ми якнайшвидше зустрілися на молитві і разом прославляли Господа. Нахай Господь Вас благословляє!

о. Роман Шкрібенець

сайт парафії: http://vakulenchukugcc.at.ua/

Категорія: Парафіяльні новини | Переглядів: 783 | Додав: vakula222 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайту
Категорії розділу
Парафіяльні новини [70]
Загальноцерковні [82]
Статті [15]
Вітаємо [1]
Сумуємо... [1]
Оголошення [5]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
-->
Архів записів
...
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET ut=horiz">
НОВОСТИ:
Copyright Петропавлівська парафія смт. Вакуленчук © 2024
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Каталог україномовних сайтів   bigmir)net TOP 100