Четвер, 28.03.2024, 15:37
Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » 2013 » Липень » 27 » Наші діти у Карпатах
16:39
Наші діти у Карпатах

24 липня добіг до кінця 2-й заїзд табору «Іскра любові» в селі Розгірче Стрийського району. Він як зазвичай тривав 10 днів. Чим був особливий цей табір? А тим, що цього разу він з’єднав у єдине ціле понад 30 дітей не лише із Львівщини, а також серед таборовиків було 10 дітей із Житомирщини, яку супроводжував отець Роман Шкрібенець.

Як завжди привітно зустріло всіх село : високі гори, безкраї ліси та широкі поля. Протягом таборування учасники відвідали такі визначні місця села, як скельний монастир, каплицю св.Онуфрія, тутешній храм Перенесення мощей св.Миколая. Надзвичайно згуртовували таборовиків походи на річку та в гори, де в дорозі можна було знайти можливість підтримувати ближнього рукою допомоги дружнім словом, веселою піснею. Щодня проводились гутірки на такі теми: «Про Святе Таїнство Покаяння», «Про Святе Таїнство Євхаристії», «Про Божественну Літургію», співали пісні, вчились танцювати банси. Ввечері всіх збирала спільна ватра, біля якої гуртки показували сценки на різноманітні цікаві та пригодницькі теми, бавились в інтелектуальні та рухливі ігри, співали релігійні та патріотичні пісні. Перед сном серця таборовиків зігрівала іскра любові яку впускали діти під зоряним небом під тихий спів. В останній вечір запустили небесний ліхтарик.

Не можемо не згадати про день вареників з карпатськими ягодами та налисників щедро политих гарячим шоколадом, який відбувся у нашому таборі в неділю. Вареники зліплені попередньо власними руками  та налисники спечені з любовю, були надзвичайно смачними і нагадували тиху недільну домашню атмосферу.

Також під час табору наші таборовики здійснили екскурсію до скель Довбуша, де окрім прогулянки по місцевості мали можливість покататись верхи на конях. Діти повернулись сповнені гарних вражень і приємної втоми.

Хочемо висловити подяку за духовний провід отцю Михайлу Романчуку, отцю Роману Шкрібенцю та отцю Олександру Ройку; в кожному серці залишились слова з їхніх проповідей і духовних розмов їх усмішка та напутнє батьківське слово. Молимо Бога, щоб зіслав їм багато ласк та наснаги до праці за те, що провадять молодь на Божу дорогу.

Управа табору


















Категорія: Парафіяльні новини | Переглядів: 921 | Додав: vakula222 | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайту
Категорії розділу
Парафіяльні новини [70]
Загальноцерковні [82]
Статті [15]
Вітаємо [1]
Сумуємо... [1]
Оголошення [5]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
-->
Архів записів
...
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET ut=horiz">
НОВОСТИ:
Copyright Петропавлівська парафія смт. Вакуленчук © 2024
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Каталог україномовних сайтів   bigmir)net TOP 100