Четвер, 25.04.2024, 08:51
Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » 2012 » Грудень » 23 » Допоможемо запалити вогник надії і добра у дитячих серцях
20:17
Допоможемо запалити вогник надії і добра у дитячих серцях
Наші парафії долучаються до благодійної акції «Різдвяна свічка». Метою акції є збір коштів для допомоги соціально незахищеним дітям.

Різдвяні свічки виготовляються руками людей з особливими потребами. З початком Різдвяного посту такі свічки розповсюджуються насамперед через церковні громади в Україні і закордоном, також через партнерські організації, спільноти і серед усіх бажаючих жертводавців. Минулого року – вдалось розповсюдити 100 тис. свічок.

Зібрані пожертви через регіональні організації Карітас України спрямовує на допомогу потребуючим дітям ─ сиротам, напівсиротам, дітям з малозабезпечених і багатодітних сімей, ВІЛ-інфікованим, неповносправним дітям і молоді, дітям трудових мігрантів.

Щороку завдяки служінню Карітасу сотні дітей мають можливість брати участь в літніх оздоровчих таборах, відвідувати пізнавальні екскурсії, долучатись до роботи навчальних груп, творчих гуртків в дитячих соціальних центрах, організовувати особливі свята, бути отримувачами адресної допомоги.

Завдяки зібраним пожертвам багато дітей були зігріті та нагодовані, отримали позитивний досвід молитви та спілкування. Чимало дітей повернулося до життя у суспільстві та Церкві і у недалекому майбутньому зможуть стати активними громадянами України.

Ціль акції «Різдвяна свічка» ─ донести дітям звістку, що Бог і оточуючі люди люблять їх, висловлюють особливу увагу і піклування про їх майбутнє. Кожна запалена різдвяна свічка – особистий внесок в опіку соціально незахищеними дітьми. Адже усі, хто запалить таку свічку, – допоможе запалити вогник надії і добра у дитячих серцях.

Дана благодійна ініціатива має подвійну мету: не лише зібрати кошти для допомоги потребуючим дітям, але й звернути увагу кожного з нас до проблем дітей, що живуть поряд з нами і перебувають у кризових обставинах життя. Ми не можемо їх не помічати і повинні розуміти, що допомогти їм не вимагає великих зусиль. Це і добре слово, і виділені кошти чи одяг, їжа, і увага, і психологічна підтримка, і молитва.

Ми повинні відчути, що бути благодійником – легко, приємно і корисно!

Категорія: Парафіяльні новини | Переглядів: 658 | Додав: vakula222 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайту
Категорії розділу
Парафіяльні новини [70]
Загальноцерковні [82]
Статті [15]
Вітаємо [1]
Сумуємо... [1]
Оголошення [5]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
-->
Архів записів
...
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET ut=horiz">
НОВОСТИ:
Copyright Петропавлівська парафія смт. Вакуленчук © 2024
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Каталог україномовних сайтів   bigmir)net TOP 100