Середа, 24.04.2024, 17:30
Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » 2012 » Березень » 6 » Аборт-це ВБИВСТВО
22:21
Аборт-це ВБИВСТВО

В суботу, 10 березня о 10:00 на Божественній Літургії у парафії свв ап. Петра і Павла смт. Вакуленчук, о 12:00 у парафії Св. Івана Богослова смт. В. Коровинці через спільну молитву вшануємо пам’ять абортованих дітей. Цей день має стати часом скорботи за втраченими ненародженими дітьми, а також часом прощення та примирення. 

 «За 20 років незалежності України ми свідомо вбили 40 млн. дітей»,– зазначує Блаженніший Святослав Шевчук,  говорячи про проблему абортів в Україні та програму, яку готує УГКЦ  для боротьби з цим явищем.– «Тобто за ці роки з карти зникла така величезна нація українців». Він також зазначив, що сьогодні Україна перетворюється на «звалище вбитих дітей європейського масштабу», оскільки жінки з тих країн, де аборти заборонені, приїжджають до України, щоб це вбивство виконати тут.

«Кров, пролита на землю, кличе до неба про пімсту. Наша земля і так пролита кров’ю, але скільки тієї крові ллється тепер через цей гріх – це просто жахливо. Я думаю, що ми, як Церква, повинні розвивати свідомість того, наскільки це зло шкодить усьому суспільству»,– говорив Блаженніший Святослав. – «Раніше вважалось, що питання аборту – це лише гріх жінки. Насправді гріх аборту заторкує ціле суспільство: і чоловіка, який її до цього змушує, і маму, і батька, і родину, яка не прийняла це життя, очевидно, і лікаря, який це вчинив».

Нагадуємо всім, що Церква не перестає навчати: Бог забороняє позбавляти життя ненароджену дитину! Цей гріх є тяжким гріхом вбивства людини, незалежно від того, що про це говорять державні закони та чисто земські міркування! Перше-бо нам треба слухатися Бога, а не людини!

Проте Господь сказав: «Коли мій народ, що зветься моїм ім’ям, упокориться, буде молитись та шукати обличчя мого й навернеться від своїх лихих доріг, то я почую з неба й прощу гріхи їхні й вигою їхню землю» (ІІ Хр. 7, 14). Тому у цей великопісний час просімо Господа Бога зіслати нам дар покаяння, прощення та примирення з абортованими дітьми. Хай Всемилостивий Господь змилосердиться над нами, нашими матерями і батьками, поколіннями, над нашим народом та нашою державою, і дарує вічний побут біля Себе невинно убієнним ненародженим дітям.

"Ще молимось Господи за дітей, навмисно убитих у лоні матері, а також за тих, що  стали жертвами людських діянь та експериментів, і загинули, неприйнявши Тайни Хрещення. Ти сам охрести їх Господи в морі щедрот Твоїх і не позбав їх Твого Божого світла та Царства Небесного.

"Господи Боже, Спасіння слуг Твоїх, Ти не хочеш смерти грішника, але щоб він навернувся і жив. Сам і нині змилосердися над слугами Твоїми – матерями та батьками, з волі яких було допущено аборт, та всіма тими, хто причетний до гріха навмисного дітовбивства. Подай їм ласку покаяння, прощення та примири їх зі Святою Твоєю Церквою.

Перегляньте всі: http://www.youtube.com/watch?v=vo70NXrxTvA&feature=related

Категорія: Парафіяльні новини | Переглядів: 999 | Додав: vakula222 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайту
Категорії розділу
Парафіяльні новини [70]
Загальноцерковні [82]
Статті [15]
Вітаємо [1]
Сумуємо... [1]
Оголошення [5]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
-->
Архів записів
...
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET ut=horiz">
НОВОСТИ:
Copyright Петропавлівська парафія смт. Вакуленчук © 2024
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Каталог україномовних сайтів   bigmir)net TOP 100