Четвер, 18.04.2024, 21:55
Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » 2012 » Березень » 27 » Наша молодь на деканальних реколекціях
20:33
Наша молодь на деканальних реколекціях
Час посту – час віднови та напевно великих духовних змін у нашому житті. Це час, коли кожен християнин не просто критично дивиться на своє життя, а в дусі Христової любові, бачачи свої духовно-моральні  хиби та поступки, вчиться справжньої духовної боротьби, метою якої є Царство Небесне. Саме тому, вже вдруге у нашому протопресвітерстві, за сприяння Молодіжної комісії Київської Архиєпархії  УГКЦ пройшли великопосні реколекції.  24-25 березня у Житомирі зібралася молодь з усіх парафій протопресвітерства, щоб навчитися з дня у день ставати кращими християнами. Самі реколекції, протягом двох днів проходили у монастирі святого Бенедикта, а учасниками їх стали 32 молодих людей з Житомира та Бердичева, смт. Вакуленчук та  Великих Коровинець, села Жежелів.  Реколектантом та добрим другом для усіх учасників на цих два дні був отець  Василь Чудійович, який через добре слово Господа прагнув достукатися до молодих сердець. У своїх науках отець Василь показав усім як ми зараз пізнаємо Бога, а також в дусі цього пізнання, як ми повинні користуватися своїм часом, дарованим нам Творцем, для того, щоб за всім встигнути, зуміти та виконати місію покладену  Христом на плечі кожного. Особливу увагу реколектант звернув на важливість користати із дару Святої Тайни  Покаяння та розуміння і належного ставлення до Святої Тайни Євхаристії. Відкрив також отець Василь глибину вміння слухати Слово Боже, яке у Церкві звучить із уст священика у Євангелії та проповіді.

Програму реколекцій наповнювали також вечірня, Свята Літургія, молитви,  ігри, перегляд фільму, спів релігійних пісень. Найбільш витриваліші, кого не зморив сон, подібно апостолам у Гетсиманському саду, стали учасниками нічних чувань, під час яких із їх уст та сердець ревно лунала молитва прощення, просвіщення і намірення.

Час пройшов, реколекції закінчилися, але великі сподівання з якими кожен приїхав, щоб взяти участь у них та велике бажання хоч трішечки змінити своє життя на краще, сподіваємося, знайшли своє місце у душі кожного учасника.

Джерело: http://dekanat.at.ua


Категорія: Загальноцерковні | Переглядів: 756 | Додав: vakula222 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 Віра  
1
було дуже чудово,багато дізналася нового про Бога,зробила висновки))
Дуууже сподобалось,!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайту
Категорії розділу
Парафіяльні новини [70]
Загальноцерковні [82]
Статті [15]
Вітаємо [1]
Сумуємо... [1]
Оголошення [5]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
-->
Архів записів
...
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET ut=horiz">
НОВОСТИ:
Copyright Петропавлівська парафія смт. Вакуленчук © 2024
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Каталог україномовних сайтів   bigmir)net TOP 100